<div dir="ltr">Thanks for the help.  The xmpp server is <a href="http://jabber.at">jabber.at</a> (public), so I don't have access to the logs.  I'll try to check more, and, if neccesary I'll install my own xmpp server for test purposes.<div>

<br></div><div style>I'll mail to the list when I have more info about my problem (or if I solve the problem :) )</div><div style><br></div><div style><br></div></div><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">

On Tue, Jul 23, 2013 at 2:40 AM, Saúl Ibarra Corretgé <span dir="ltr"><<a href="mailto:saul@ag-projects.com" target="_blank">saul@ag-projects.com</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

<div class="im"><br>
On Jul 22, 2013, at 6:44 PM, Jonathan wrote:<br>
<br>
> Yep, the first thing I did was adding the contact and it didn't work.  I tried sending messages and it didn't work either.  The client I'm using is Jitsi, for sip and xmpp (I've started the test with the Jitsi resgistering to the SIP and XMPP accounts, and tried it in different machines;  the logs are the same).<br>


><br>
<br>
</div>The logs don't show any of those operations, it just shows that the S2S connection between your XMPP server and SylkServer was completed. Perhaps you can find an explanation in your XMPP server logs.<br>
<div class="im"><br>
> My xmppgateway.ini configuration is very simple (almost everything are set to defaults, except for "domains" and trace:_xmpp, the DNS SRV resolution for _xmpp-server._tcp works, and it returns the correct port):<br>


><br>
<br>
</div>This looks fine, assuming all DNS records are populated with correct data.<br>
<br>
<br>
Regards,<br>
<div class="HOEnZb"><div class="h5"><br>
--<br>
Saúl Ibarra Corretgé<br>
AG Projects<br>
<br>
<br>
<br>
</div></div></blockquote></div><br></div>