<html><head></head><body style="word-wrap: break-word; -webkit-nbsp-mode: space; -webkit-line-break: after-white-space; ">I can't think of anything else besides shipping your laptop to our labs for analysis :-)<div><div><div><div><br></div><div><div><div>On Dec 16, 2010, at 3:12 PM, Tom Lynn wrote:</div><br class="Apple-interchange-newline"><blockquote type="cite">No, so far there is no account configuration present.  It's the first time I'm starting the app after  the steps I outlined below.<br><br><div class="gmail_quote">On Wed, Dec 15, 2010 at 11:41 PM, Saúl Ibarra Corretgé <span dir="ltr"><<a href="mailto:saul@ag-projects.com">saul@ag-projects.com</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); padding-left: 1ex;"><div class="im">On 12/16/2010 01:46 AM, Tom Lynn wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); padding-left: 1ex;">
Would it matter at all that I've got activestate perl and the eclipse<br>
IDE installed?<br>
<br>
</blockquote>
<br></div>
I don't think so, because Blink is self-contained.<br>
<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); padding-left: 1ex;"><div class="im">
On Wed, Dec 15, 2010 at 4:46 PM, Tom Lynn <<a href="mailto:tom@tomlynn.com" target="_blank">tom@tomlynn.com</a><br></div><div class="im">
<mailto:<a href="mailto:tom@tomlynn.com" target="_blank">tom@tomlynn.com</a>>> wrote:<br>
<br>
    completely uninstalled 0.2.2<br>
<br>
    Cleaned up the refuse left behind under program files and the user<br>
    application data, which the uninstall did not remove.<br>
<br>
    Didn't bother to check if there was anything left over in the registry.<br>
<br>
    Downloaded and installed 0.2.3 from the icanblink website.<br>
<br>
    Started it.<br>
<br>
    blink.exe shows up in the task list but refuses to instantiate visually.<br>
<br>
    Had to kill it from task manager.  log attached, for what it's worth.<br>
<br>
</div></blockquote>
<br>
I see... are you using any Unicode character in your account display name or anywhere in your account configuration? We currently have issues handling that. It's a known issue that will be addressed when time allows.<div>
<div></div><div class="h5"><br>
<br>
-- <br>
Saúl Ibarra Corretgé<br>
AG Projects<br>
_______________________________________________<br>
Blink mailing list<br>
<a href="mailto:Blink@lists.ag-projects.com" target="_blank">Blink@lists.ag-projects.com</a><br>
<a href="http://lists.ag-projects.com/mailman/listinfo/blink" target="_blank">http://lists.ag-projects.com/mailman/listinfo/blink</a><br>
</div></div></blockquote></div><br>
_______________________________________________<br>Blink mailing list<br><a href="mailto:Blink@lists.ag-projects.com">Blink@lists.ag-projects.com</a><br>http://lists.ag-projects.com/mailman/listinfo/blink<br></blockquote></div><br></div></div></div></div></body></html>